TILBUDSPROJEKTANSVARLIG

Brænder du for at være projektleder for tilbudsprojekter, hvor konkurrenceudbud skal omsættes til konkrete tilbud?
Vi søger en erfaren medarbejder med indsigt i byggebranchen og byggeteknisk viden til vores tilbudsafdeling, hvor vi behandler tilbud for vel over 1 mia. om året.

Fra kreativ proces til helstøbt tilbud
Du vil få det daglige ansvar for, at de tilbud du arbejder med, bliver afleveret i overensstemmelse med udbudsmaterialets krav. Din dagligdag kommer til at gå med at sikre fremdrift på den kreative designproces og udarbejde de øvrige komponenter i et konditionsmæssigt tilbud der lever op til bygherres vision.
Det omfatter både at GVL’s profil og arbejdsprocesser bliver beskrevet, samt at produktvalg, tidsplan og prissætning bliver udført.
Herudover vil du indgå i et daglig samarbejde med vores direktør, rådgivere og øvrige samarbejdspartnere om at disse får skabt det rette projekt til bygherren.

Kort og godt sikre at skitsetegninger og programkrav bliver omsat til et projekt der kan bygges og prissættes som et vindende tilbud

Dine opgaver bliver at:

 • Skabe overblik over de elementer der skal afleveres til licitationen og vælge den rigtige strategi for det konkrete tilbud
 • Koordinering med rådgiverteams i udviklingen af tilbuddet
 • Udarbejdelse af beskrivelser til de kvalitative tildelingskriterier og deltage i vores løbende udvikling af profilen på dette område
 • Indhente priser hos underentreprenører og leverandører, samt foretage opmåling
 • Udføre kalkulationer af tilbudssager både i hoved- og totalentreprise
 • Deltagelse i hele tilbudsfasen herunder licitationer
 • Overdrage det vundne tilbud til projektorganisationen

Projektleder med flair for kommunikation
Det er ikke afgørende hvilken uddannelse du har, men vi lægger vægt på at:

 • Du har byggeteknisk viden og branchekendskab
 • Du har stærke kommunikationsevner indenfor det skrevne og er i stand til at formidle værdier og problemstillinger skriftligt.
 • Du har erfaring med projektledelse
 • Du har kendskab til udbudsproces

Derudover er du en løsningsorienteret person som er i stand til at arbejde selvstændigt og følge dine arbejdsopgaver til dørs, også i den hektiske fase op til licitationen.
Vi forventer at du er rutineret bruger i Office pakken og det er en fordel hvis du har kendskab til Sigma, MS Project og Revit.

Vores tilbud til dig
Vi tilbyder en projektlederstilling i en velkonsolideret entreprenørvirksomhed, hvor du får lov til at  yde et selvstændigt stykke arbejde, i tæt samarbejde med ledelsen.

Du bliver en del af vores administrative team på Oldvej i Farum, og kommer til at indgå i et mindre team. Ved en stilling i tilbudsafdelingen giver vi dig mulighed for at dele succeser og udfordringer med engagerede kollegaer som tager ansvar for at afdelingen løser sine opgaver.

GVL Entreprise er en mellemstor entreprenørvirksomhed med 50 funktionærer som primært udfører hoved- og totalentrepriser for offentlige bygherrer.

Du kan se mere om GVL her på hjemmesiden og blandt andet se nogle af de projekter vi senest har vundet.

Ansøgning
Har dette job fanget din interesse, så send venligst din ansøgning og CV på mail til  jobigvl@gvl.dk
Ansøgninger behandles løbende og der er tiltrædelse snarest.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på mail eller telefon 4816 6800.