Solhusene, Bagsværd

Solhusene ny bydel i Bagsværd

Købmandsgården og Porthuset første etape i en ny bydel

Opførelse af 2 nye bebyggelser i det tidligere erhvervskvarter, i den centrale del af Bagsværd. Bebyggelsen bliver første etape af den nye bydel Solhusene, hvor bygningerne kommer til at bestå af en blandet boligbebyggelse med detailhandel.

Bebyggelsen skal skabe liv i området og ved sin udformning og anlæg invitere til udfoldelse for områdets beboere og ansatte. Der anlægges legeplads, løbebane, boldbaner og steder til ophold og samvær i både stueplan og på butikscentres tag, så der skabes aktivitet og mulighed for fællesskab, der gør bydelen til et levende og attraktivt område at bo og færdes i.

Bygningerne bliver opført i høj kvalitet, forskudt i 5,7 og 10 etager med store altaner eller små haver til alle lejligheder og en parkeringsplads til hver lejlighed i P-kælderen.

Lejlighederne henvender sig til både unge og ældre, par samt familier. Boligerne vil bestå af 2 til 5 værelses lejligheder i varierende størrelser fra 75 m² -133 m².

KØBMANDSGÅRDEN kommer til at bestå af 83 boliger op til 10 etager og med dagligvarebutik i stueetagen

PORTHUSET får 71 boliger op til 8 etager og med café i stueetagen. For begge bebyggelser er der P-kælder under bygningerne med en P-plads til hver lejlighed.
 

Renderinger venligst udlånt af Mangor & Nagel

 

Fakta

Købmandsgården - Porthuset
Vadstrupvej - Krogshøjsvej
2880 Bagsværd

Byggeår: 2017 -19

Areal: 17.163 m2 

P-kælder: 4.890 m2

Boliger: ialt 154

TOTALENTREPRISE 

Bygherre: 
DADES og Sophienberg Gruppen A/S

Arkitekt- og landskab: 
MANGOR & NAGEL A/S

Ingeniør:
OLUF JØRGENSEN A/S