Tilbudskoordinator

Tilbudskoordinator med en skarp pen

Kravene til tilbuddene i byggebranchen udvikler sig hele tiden, hvor ikke kun prisen men også beskrivelser af samarbejde, procesbeskrivelse og bæredygtighed mv tæller. 

Ikke en af vore sager ligner hinanden og vore vundne opgaver spænder lige fra boligbyggeri, sportshaller, institutioner, erhverv og sygehusbyggerier, i prisklasser der spænder fra 40 til 400 mio. DKK.

Kunne du tænke dig 
At være en del af et team og sætte dit aftryk på hele tilbudsprocessen i samarbejde med resten af tilbudsafdelingen og de på sagen tilknyttet rådgivere.

Være med til at vinde den næste sag og føre den frem i opstartsfasen, i
samarbejde med det kommende projektteam og i en tæt kontakt med
bygherre.

Du har kendskab til byggebranchen, har lyst til at engagere dig i opgaverne og hele tiden være omstillings parat, for at være med til at finde den bedste
løsning til den enkelte opgave.

Du kan læse og forstå udbudsmaterialet og mellem linjerne læse hvor det er bygherre vil hen, og formulere dig på skrift og tale så den gode løsningen forstås af bygherre og dennes interessenter.

Du kan arbejde med enten InDesign/Publisher og billedbehandling og udarbejde et klart og tydeligt tilbudsmateriale. Udarbejde og opsætte et godt
organisationsdiagram og har måske allerede kendskab til Gantt diagrammer.

Du kan være arkitekt, ingeniør eller have andet kendskab til byggebranchen, med lyst til i et positivt samarbejde at være en del af et team i en flad organisation.

Firmaet står over for et generationsskifte og et ønske om også at styrke den bæredygtige profil, hvor du vil få mulighed for at være med til at påvirke den fremtidige struktur.

Tiltrædelse hurtigst muligt.

Såfremt du har yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikala Klan 22221871 Ansøgningsfrist er løbende på jobigvl@gvl.dk