Ejerboliger Røde tråd, Roskilde

TOWN- og RÆKKEHUSE

Ejerboliger i en blandede bebyggelse

På den tidligere gamle betonvarefabriks område, kaldet Musicon med danseteater, handelsstrøg, rockmuseum, kunstskole, skaterhal, spisesteder, øvelokaler og spændende fritidsaktiviteter, er en ny bydel skudt op med en blandede bebyggelse, bestående af almen og privat boliger omkring grønne, rekreative områder med LAR anlæg (skaterbaner) og regnvandsbassiner.

Her er der mellem Rabalderstræde og Rabalderparken opført 9 townhouses med tagterrasse og 18 bæredygtige rækkehuse i to plan. 

De 9 Townhouses ejerboliger er på 139 og150 m2, fordelt på tre plan. Alle med stor tagterrasse samt udsigtsaltan. Opført i naturens materialer med teglfacader, vedligeholdelsesfri lavenergivinduer og varmepumpe. Tagterrasserne er med Thermo Wood og Sedum på tagfladen.  Facaderne er beklædt med skærmtegl og felterne i facaden samt udhuse er beklædt med Thermo Wood. Alle boliger har egen P-plads

De 18 Bæredygtige rækkehuse er ejerboliger i 2 plan, på 113 og 123 m2 med udsigtsaltaner, grønne terrasser og innovative udearealer. Opført i en kassettekonstruktion og vedligeholdelsesfri teglfacader i stueplan hvor enkelte felter i facaden er beklædt med Thermo Wood, lavenergivinduer og varmepumpe. 

Taget, der er med enkelt fald ned mod LAR området, er beklædt med tagpap og Sedum.  

Se også de andre boliger i bebyggelsen opført i GVL regi:

Generationernes Byhus Det Høje C her
Pulsen Seniorboliger +55 år her

Fakta

Rødetråd Ejerboliger

Byggeår: 2019 -22

Areal: 3.243 m2    

Boliger: 
9 TownHouses
18 Rækkehuse

Privat salg

TOTALENTREPRISE 

Bygherre: Rødetråd ApS

Arkitekt og Landskab: Jesper Martin Arkitekter og Kragh og Berglund

Ingeniør: OJ Rådgivende ingeniører A/S