Frederiksberg boldklub

Frederiksberg Boldklub

Nye rammer i luksusklasse

FB, Frederiksberg Boldklub med fokus på breddefodbold og socialt samvær,  en af Danmarks fem største fodboldklubber, har nu fået nye rammer i luksusklassen i det visionære plejehjemsbyggeri Generationernes Hus - Ingeborggården, hvor klubben er placeret i den del af bygningen der vender ud mod de eksisterende kunststofbaner. 

Klubben har egen indgang fra sportstorvet, hvor man træder ind i sportslobbyen med adgang til klubbens aktiviteter samt den offentlige café med inde og udendørs servering og stort fælles fitness center for såvel klubben, plejehjem mv.  

En trappe og elevator føre ned I kælderetagen hvor der er omklædning og udgang til den delvis overdækket træningsgården med mulighed for træning/opvarmning med bl.a. klatrevæg, og stor siddetrappe der fører op til boldbanerne. 

I stueetagen er administration, fysio/massage, træner/lederrum mv. 
På 1 sal ligger klubbens sportscafé, mødelokaler og panoramastue med udgang til stor overdækket altan og svalegang, alle lokaler med udsigt til boldbanerne.

Hele byggeriet er prækvalificeret til DGNB sølv og bliver en del af det nye sportsbånd, der vil forbinde alle kommunens forskellige sports-aktiviteter med en løbe/motions-rute gennem byen
 

 

Fakta

Frederiksberg Boldklub 
Troels-Lunds Vej 27-29, 2000 Frederiksberg 

Byggeår: 2018- 22

Sum: 40,6 mio. kr.

Areal: ca. 1.200 m2

Totalentreprise

Bygherre: Frederiksberg Kommune
og FB-Fonden 

Arkitekter::Rubow A/S og BBP a/s

Ingeniør: DOMINIA A/S og Tyréns A/S 

Del af Generationernes Frederiksberg
ialt 342,7 mio. DKK - 18.000 m2