Vilhelmsro Multihal

  • udv.1
  • udv. 2
  • sm op
  • sm åb
  • sm oppe
  • u boldb.

Vilhelmsro Skole, Fredensborg - (Ny multihal)

Ny multihal til sport og koncerter

Med 992,6m2 og plads til 1.149 personer, er der til den nye skole opført en multihal, der opfylder kravene til både sport, koncerter og andre af skolens fælles arrangementer. Der er desuden mulighed for at sænke hejsevæggen og opdele hallen til 2 mindre haller.
Hallen fremstår som en lys og venlig sportshal, med ovenlys og lysindfald fra siderne, samt mulighed for solafskærmning og en total mørkelægning ved f.eks. filmfremvisning og teaterforestillinger.

Sportsligt er hallen indrettet med klatrevæg, baner til badminton og boldspil (som håndbold, basket m.v.). En permanent springmadras til atletik, der automatisk løftes og sænkes ned i gulvet og derved ikke optager plads når den ikke er i brug.

Gulvet er et Pulastic gulv til sport, der samtidigt tåler belastningen i forbindelse med koncerter og lignende arrangementer.

Der er desuden indrettet bad og omklædning til hallens brugere, med separate rum til lærer/trænere 

Som resten af skolen opvarmes hallen med jordvarme, til varmtvand og strøm, bruges solvarme og solceller placeret på hallens tag.

Udvendigt er hallen delvis indbygget i skrænten og som resten af skolens bygninger med en ”knækket tagkonstruktion” i tagpap, og skifferfacader. Hvor indgang til hallen kan ske både fra jordplan og ”første sal” via de gangbroer der forbinder hele skolen.

Foruden selve hallen er der på skolens område også anlagt boldbure for basket, badminton/tennis håndbold, fodbold og hockey. Derudover 2 fodboldbaner - og 1.000m stien der snor sig gennem hele området, anlagt som forbindelses sti til alle skolens bygninger og løbebane til motionsløb.   

Fakta

Vilhelmsro Skole
Humlebækvej 10
Fredensborg

Byggeår: 2010-13

Sum: 118 mio. kr.

Areal i alt: 9.200 m2
Multihal:  926 m2

TOTALENTREPRISE 

Bygherre: 
Fredensborg Kommune

Arkitekt: Rubow A/S

Landskabsarkitekt:
Lassen Landskab A/S

Ingeniør:
Oluf Jørgensen A/S

 

Mere information om skolen se her