NYHEDER

Frederikksund Ny svømmehal normineret til årets idrætsbyggeri 2021

Frederikksund Ny svømmehal er blandt de fem nomineret til Nohrcons pris Årets idrætsbyggeri 2021. Udvalgt af en fagjury blandt de indkommende forslag, hvor den endelige vinder kåres ved en offentlig afstemning der løber frem til d. 19 maj kl. 12.00  

DET SIGER DOMMERNE:
"Svømmehal Frederikssund Idrætshal er en del af en meget flot vision om et nyt idrætsområde i Frederikssund. Svømmehallen er prioriteret opført på et attraktivt sted, der gør svømmehallen til omdrejningspunkt for den fremtidige udbygning af visionen om et nyt idrætsområde. Placeringen af svømmehallen med flotte udsigtspunkter øger brugernes oplevelse af at benytte faciliteten."
"Svømmehallen er et flot byggeri - anerkendelse for at indtænke både bredde og elite + den brede palette af målgrupper."
"Tilsyneladende 1. etape i et kommende multianlæg, hvor de næste tilbygninger allerede er indtænkt i den nuværende. Veludført byggeri med gode tanker om sammenhæng og transparens mellem etager."


Vær med til at gøre dette flotte idrætsbyggeri til en vinder, du kan stemme her https://da.surveymonkey.com/r/aaretsidraetsbyggeri2021

 


og læs mere om svømmehallen her