NYHEDER

Frederiksund svømmehal indviet med bravur

Lørdag d. 15 august var der feststemning i Frederikssund, hvor der var inviteret til indvielse af den nye svømmehal, dog kun for indbudte gæster, grundet Covi 19. 

Den røde snor blev klippet af borgmester John Schmidt Andersen og Jesper Wittenburg og bassinerne blev indviet med en flaske vand fra den gamle svømmehal, festligt akkompagneret af vikingernes lurblæsere.

Den flotte svømmehal blev rost af alle i de mange taler, deri blandt GVL´s projektleder Brian Nielsen der sammen med resten af teamet kunne se tilbage på opførelsen af svømmehallen gennem de 2 sidste år  og bl.a. udtalte:

Jeg skal ikke lægge skjul på at det var en sag hvor teamet blev udfordret, men det lykkes at få styr på både stort og småt her i svømmehallen og det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi er rigtig stolte af byggeriet og syntes, at det er blevet den flotteste svømmehal i Danmark.  

En stor tak til l Frederikssund Kommune og borgmesteren for at give GVL mulighed for at lave svømmehallen, de personer fra kommunen, som vi har haft daglig kontakt med, især tak til Frank, Kaare og Anders. Og også tak for kampen til bygherrens rådgivere.   

Tillykke med jeres nye svømmehal og pas nu godt på den


Se mere på kommunens hjemmeside
 
Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen.