NYHEDER

GODT NYTÅR

GVL ønsker alle et godt nytår med tak for samarbejdet i det gamle og turbulente år 2021, og ser frem til et fortsat godt og positivt samarbejde i 2022.

I 2021 har GVL afleveret 244 nye boliger, både som ejerboliger, privatudlejning og almen boliger i forskellige prisklasser, så flere har fået mulighed for at komme ind på boligmarkedet. Boligerne har omfattede etageejendomme i op til 5 etager med udlejningslejligheder i luksusklase, seniorboliger, almene familieboliger, små rækkehuse og ejerboliger opført som Town houses i 3 etager og i 2022 er endnu flere almenboliger på vej, både i Roskilde, Egedal og Lyngby.

På Frederiksberg forløber Kommunens prestigeprojekt Ingeborggården planmæssigt, med det omfattende plejehjem, integreret med fodboldklubben og de omkringliggende arealer, så der skabes et helt nyt bykvarter. I Hørsholm er GVL godt i gang med at renovere Vallerød skole, hvor hele skolen miljøsaneres og får nyt ventilationsanlæg og et langt bedre indeklima.

Seneste nye opgaver rykker længere sydpå, til bl.a. Vordingborg med udvidelse af det eksisterende Rådhus og seneste til Køgesygehus med nyopførelsen af Sterilcentral og lager i totalentreprise
 
GVL ser frem til et godt år i 2022 

 
58 nye almenboliger Amalieparken, Egedal By