NYHEDER

G.V.L Entreprise ønsker alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår

med tak for et travlt år, hvor mange nye opgaver er startet op og helt nye kommet til.

Inden for sportens verden, hele 2 nye svømmehaller henholdsvis på Amager og i Frederikssund, hvor hallen i Frederikssund har måtte afvente arkæologernes arbejde før vi kunne komme i jorden, men ellers forløber begge svømmehaller planmæssigt.

Derudover kommer der flotte nye klublokaler til Frederiksberg Boldklub der bliver en lille brik i det store plejehjemsprojekt Ingeborggården, en del af Frederiksbergs nye visioner om Generationernes By. Opgaven udføres i 2 etaper, hvor skiftevis  etape 1 og 2 vil være beboet under udførelsen. 

Nye boliger kommer der også i både København, Roskilde og Hillerød. Med 150 ungdoms- og 28 seniorboliger der opføres som 5 ”grønne” tårne på Sundholmsvej 6 i København, 75 almen boliger for familier, unge- og seniorer i Roskilde og 100 boliger til privat udlejning i centrum af Hillerød.

Det er også med stolthed og stor glæde, at vi som storentreprenør på henholdsvis lukning og aptering, modtog prisen for Årets Byggeri på Campus Bornholm. Der velfortjent blev tildelt denne flotte skole udført med stor ros til alle. En ros der også skal lyde herfra G.V.L Entreprise A/S, til både bygherre/byggeledelse, rådgivere og vore underentreprenører for et godt og behageligt samarbejde.

Glædelig jul og godt nytår


Se mere om Campus Bornholm her
 
Campus Bornholm ÅRETS BYGGERI 2018