NYHEDER

Vestamager Svømmehal indviet

I dag d. 12. oktober blev Vestamager Svømmehal festligt indviet med sang, taler, snoreklip og elever i bassinet. Et indbudt antal deltager kunne fejre at det nu er muligt for alle børn, unge og ældre at nyde en tur i bassinet og wellness området, enten i forbindelse med leg eller træning. Efter en tur i vandet er der desuden mulighed for at nyde en forfriskning i den nye CAFE FEVEN. 

Blandt de mange taler var GVL´s direktør Allan Pagh Hansen: 
At bygge en svømmehal er ikke nogen let opgave, og GVL takker derfor bygherre for at være en særdeles kompetent og løsningsorienterede bygherre, hvor især en tak for det gode samarbejde til Morten Sylvest Olsen fra kommunen, skal fremhæves her. Hvilket var med til at få byggeriet godt i mål, og gjorde det til en fornøjelse for vores team at gå på arbejde. Et team der med rette er meget stolte af resultatet.

Derefter kvitterede, direktør Allan Pagh Hansen for dette gode samarbejde, og overrakte borgmester Allan S. Andersen et beløb på 100.000,-kr., til svømmehallens brugere der efter eget ønske kan køber udstyr eller legeredskaber for pengene. 

TILLYKKE TÅRNBY KOMMUNE


Se mere her
 
Fotograf Michael Oxkjær